perjantai 10. heinäkuuta 2015

Ounasvaaralla

Lähdettiin Henkan kanssa käymään vähän uusissa maisemissa lenkillä, kun tuo asfaltilla saman renkulan tarpominen kyllästyttää joskus, eikä tuo asfalttilenkkeily ole nivelillekään mikään ihan ykkösjuttu. Tarkoitus oli ensin lähteä käymään vain Saarenkylässä hieman kävelemässä samalla kun kävisimme kirjastossa. Kirjaston pihalla kuitenkin päätettiin, että eiköhän lähdetä Ounasvaaraan, jossa siis sijaitsee talvisin laskettelurinteet. Kameraa ei tullut tällä kertaa mukaan, kun tarkoitus oli alunperin mennä vain talsimaan tasamaata.

Siinä sai jalkalihakset vähän kyytiä, kun kiikuttiin vaaran päälle Tottorakan rinnettä pitkin. Mie vielä yritin tehdä muutamia juoksuspurttejakin, niin että kyllä siinä hengästyi ihan kunnolla. Sai selkäleikkauksesta toipuvakin vähän kuntoa nostattavaa liikuntaa ja kyllähän se mullekin hyvää teki.

Ei ole taas pitkään aikaan tullu tehtyä mitään lihaskuntoa kehittävää tai edes juoksenneltua, kun polvi suuttui pitkästä pyörälenkistäkin... Käveleminen ja kiipeileminen sille ilmeisesti sopii. Toissa päivänä tein sitten pitkästä aikaa Yoogaian kautta yhden tunnin ja huh, kylläpä se taas tuntuukin kipeinä lihaksina ja myös hyvänä olona. Miksihän sitä aina välillä päästää itsensä laiskistumaan, vaikka tuo liikkuminen ja sen tuoma tunne on niin kiva?

Eikös vaan ole nätti kaupunki? Ainakin näin ylhäältä katottuna. ;) Panorama-kuva kannattaa klikata isommaksi!
 

Löysin muuten Bikbokista aivan ihanan ruutupaidan. Olen ettiny ittelleni sopivaa jo tosi kauan ja nyt lopultakin löytyi. Ihan paras vaate! :) Muuten en ole alennusshoppailuja juuri harrastanutkaan, Lindexiltä taisin löytää pari valkoista t-paitaa kuvioilla ja Haaparannan Hööksistä löysin takin. Kyllä laadukkaat urheiluvaatteet on vaan niin paljon paremmin istuvia ja toimivia kuin jotkut satunnaiset retkeily- tai ulkoiluvaatteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti