maanantai 25. heinäkuuta 2016

Helteinen viikonloppu

Ihana kesä! Vietettiin vähän pidennettyä viikonloppua mökillä, jossa pääsikin rentoutumaan ihan oikeasti kunnolla. Viikonlopun jälkeen tunsi olonsa niin levänneeksi ja rentoutuneeksi, ettei sunnuntaiahdistuskaan iskenyt tavalliseen tapaan. Helteetkin on ihania, jos vain saa vapaalla olla ja käydä uimassa ja viilentymässä välillä. Töissä helteet tekee olon todella tuskaiseksi, kun pitäisi jaksaa koko päivä olla ulkona eikä työvaatettakaan voi mahdottomasti vähentää.

Mutta viikonloppu, siitä me nautittiin! Saunottiin rantasaunassa, uitiin, tehtiin halkoja, grillailtiin, kalastettiin ja kuunneltiin hiljaisuutta. Sitä nimittäin tuolla mökillä riittää. Oli kiva istuskella illalla laiturilla, uittaa mato-onkea vedessä ja heitellä virvelillä vilkkua. Tarttui sieltä sitten muutamia pieniä ahvenia ja yksi hyvän kokoinen haukikin syöttiin.

Hauesta tehtiin fileitä, jotka grillasin kasvisten kanssa yhtä aikaa pannulla. Kylkeen keitin vielä uusia pottuja omasta maasta. Hauen maustoin tuoreella sipulilla, mustapippurilla, yrttituorejuustolla, suolalla, tillillä ja muutamalla sinihomejuuston ripauksella. Oli hyvää.
Sunnuntaina käytiin Oikaraisella ja uimassa hiekkarannalla, jossa sattui olemaan yhtä aikaa pari kaveriakin. Oli ihanaa nähdä Saaraa pitkästä aikaa ja uida kunnolla. Tuo Henkka kun ei ole mikään innokas uimaan, niin monesti saa yksin räpiä. :D Mutta voinpa sanoa, että tällä hetkellä olen aika onnellinen ♥

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta ja rennolta meiningiltä! :) Munkin tekisi mieli päästä mökille etenkin saunomaan ja uimaan. Ai että ku tekis hyvää pulahtaa järveen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on se ihanaa. :) Maisemanvaihto rentouttaa ihan toisella tavalla kuin kotona oleminen!

      Poista