maanantai 12. tammikuuta 2015

Blogiunelmia

Tervetuloa lukemaan Ajattelematta paras -blogia. Tämä kertoo 22-vuotiaan nuoren naisen elämästä, johon kuuluu avomies Henkka ja meidän lapinkoira Tessu. Olen pitänyt jo monta vuotta koirablogia ja siinä sivussa kirjoitellut hyvin harvakseltaan useimmiten myös jotain muuta blogia. Nyt olen jo pidemmän aikaa miettinyt uuden blogin perustamista ja mielessä on myös pyörineet asiat, joiden parissa tässä blogissa voitaisiin olla.

Harrastelen valokuvausta, lukemista ja joogailua, lenkkeily on väistämätöntä koiranomistajalle, joten sitä tulee myös tehtyä paljon. Ulkoilen enemmän kuin mielelläni, ja viihdyn metsässä kävellen ja retkeillen. Tessu kulkee joka paikassa mukana, mutta siitä yksistään en ehkä keksi asiaa riittävästi, joten tällainen blogi on minun nykyiseen elämäntilanteeseen paljon sopivampi.

Blogin nimeä pohdin pitkään, mutta sitten tämä välähti mieleen. Olen kova tyttö ajattelemaan asioita, mutta kun en välttämättä ole se penaalin terävin kynä, niin usein Henkka saa huokaista, että "jaaha, taas sie ajattelit, tästä ei hyvä seuraa". Ajattelematta paras siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti