perjantai 17. huhtikuuta 2015

Hankintoja

Peitto: Hemtex 5,5€
Olen viime aikoina sortunut ostelemaan vähän vaikka mitä, toisaalta on ollut tarvettakin, mutta sitten taas toisaalta on tullut ostettua vähän ylimääräistä siinä sivussa... Mulla on jo pidempään ollut etsinnässä siistimpi takki, ja kun testailin kotona vanhaa vääränkokoista Onlyn villakangastakkia, niin keksin millaisen haluan. Löysin ihan täydellisen takin Sportsdirectiltä, ja kun se vielä oli alennuksessakin, niin pakkohan se oli tilata! Samalla tilasin sieltä myös urheilu t-paidan ja treenitrikoot, kun halvalla sai... 

Tänään sitten tuli se paketti perille ja takki oli ihan täydellinen. Just sellainen, mistä olin haaveillutkin. Hintaa tälle Onlyn takille jäi 39e. Toimitus oli nopea ja hyvä, viidessä päivässä tuli perille. Tilaan varmaan tulevaisuudessa lenkkareita ja ehkä muutakin merkkituotetta tuolta. Sportsdirectiltä nimittäin saa edellisvuoden mallit yli puoleen hintaan ja kun mie käytän vain Asicsin lenkkareita, niin kokokin on tiedossa. :)
Se takki! ♥ Ekassa Intersportin sovituskopissa ja toisessa kuvassa koko minun asu tänään kaupungilla. 
Pinkki T-paita 3e / Karrimor, siniset urheilutrikoot 4e / Miss Fiori, rintsikat x2 14,95e / Cubus, mustat juoksutrikoot 25e / Intersport, Pro Touch
Sitten pari muuta päivän asua, joissa näkyy näitä ostoksia ja muuta. Eli vasemmassa kuvassa Gina Tricotin toppi, joka on tosin ostettu kirpparilta hintaan 0,75e ja jalassa Miss Fiorin treenitrikoot, jotka ei olleet erityisen hyvät jalassa. Oikean puoleisessa kuvassa oon tulossa hakemasta niitä eilen pestyjä pyykkejä, joita oli kaksi Ikean pussillista... Kaiken komeuden päällä viininpunainen Lidlin huppari.

Treenivaatteista vain sen verran, että kun kokeilin noita Pro Touchin juoksutrikoita, niin totesinpa vain, että en enää ikinä osta yhtiäkään halpoja treenitrikoita. On nimittäin ihan toisen tuntuiset päällä tuollaiset oikeat kunnollisen merkkiset housut.

Varsinaisestihan mie lähdin tänään sieltä kaupungilta ostamaan kenkiä ja käytyäni Clickissä ja KooKengässä, menin sinne Intersportiin, josta mukaan tarttui sitten nämä Vansit... Tässähän parasta on se, että mie olen naureskellut pikkusiskojen Vans-innolle, mutta nyt mulla on itelläkin nämä. :D Olihan ne hyvät jalassa ja tarjouksessa niillä oli hintaa 49,90e. Hienotkin ne on, vaikka onki nuo perus mustavalkoiset. :)
Lisäksi ostin vielä tuollaisen pumppupullon vessaan ihan Henkan mieliksi. ;) Se on haaveillut siitä, että vessassa olisi hammasharjat ja saippua tuollaisissa näteissä purkeissa. Hintaa tuolla oli Hemtexissä alle 2 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti