keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Syyskuulumisia

Vitsi, mikä tauko taas viime postauksesta... On ilmeisesti ollut niin kauheasti töitä, ettei ole ehtinyt. ;) Nyt ne työt kumminkin loppui ja pitäisi keksiä, mitä tällä kaikella vapaa-ajalla oikein tekeekään. Vähän ahdistaa ja hirvittää taas, että kuinkahan kauan sitä joutuukaan työttömänä olemaan tällä kertaa.

Oltiin Henkan syysloma mökillä ja mie kävin sieltä käsin töissä - tuntui uskomattoman lyhyeltä tuollainen 40km mittainen työmatka. Töiden jälkeen ehdittiin tehdä vaikka mitä, käytiin kalastelemassa, saunottiin, lenkkeiltiin metsässä ja lenkkeiltiin tiellä, iltaisin oltiin molemmat aivan poikki, kun minun töiden aikana Henkka kävi jänismetsällä. Viikonloppunakin tekemistä riitti mahdottomasti, joten kyllä väsytti, kun päästiin lopulta kaupunkiin kotiin. Silti oli ihanan rentouttavaa olla mökillä, kun sai tehdä erilaisia juttuja ja oli oikeasti fyysistä tekemistä. Olisi niin ihanaa, kun saisi omakotitalon. Ehkä sekin haave vielä joskus toteutuu.

Vähän tahtoo väsyttää tämä syksy ja pimeät, harmaat päivät, mitä nyt on riittänyt. Vähän piristystä tuo joululahjojen miettiminen, akvaarioprojekti ja Helsingin reissu, joka tehdään pikkusiskon kanssa joulukuun alussa. Kivaa päästä reissuun ja vielä niin mahtavaan tapahtumaan kuin Voittaja-näyttely on. Se on niin paljon muutakin kuin pelkkä koiranäyttely. Aikomuksena olisi kyllä ainakin yksi päivä pyöriä Helsingissä vähän muuallakin, kun kerran sinne asti ollaan menossa. :)

2 kommenttia:

 1. Mikä mukava ylläri tämä uusi postaus! Mekin lähdetään joulukuussa viettämään pikkujouluja Ruotsin risteilylle N:n työporukan kanssa! On niin mukavaa odottaa taas jotain AIVAN UUTTA, laivassa matkustamissa ja Tukholmaa, Ruotsihan tosiaan on muutakin kuin Haaparanta ja Ikea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että joku lukee näitä. :D

   Oi, kuulostaa mukavalta reissulta! Matkat ja kaikki uudet jutut kyllä piristää elämää kummasti!

   Poista