sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Juoksemisen virstanpylväs

Mie juoksin tänään 5km. Ihan rennosti vaan hölköttelin menemään ja helpostihan ne kilometrit kului! On vaan vähän eri juosta kaupungissa, jossa saa varsinkin koiran kanssa väistellä muita ihmisiä, autoja ja vaikka mitä, kuin täällä maalla, jossa voi vaan keskittyä hölköttelyyn eikä tarvi välittää tai keskittyä mihinkään muuhun. Aikaa kului 42min ja 50s, keskinopeus oli siis 8min 17s, joka on mulle tällä hetkellä ihan hyvä.

Tuntui kyllä tosi hyvältä tuo juokseminen tällä kertaa. Uudet juoksuhousutkin tuli testattua ja erinomaisen hyviksi todettua. En enää ikinä osta mitään halpoja housuja, vaan panostan vähän enemmän ja ostan sitten vähän paremman merkkiset vaikka vähän kalliimmalla. Liikkuessa on tosi ikävää, jos joutuu keskittymään johonkin housujen epämukavuuteen tai hiertävään paitaan. Joku toinen saattaa sanoa, että menee vaan välineurheiluksi, mutta ehkä semmonen ihminen ei sitten ole kokeillut liikkua oikeilla liikkumiseen tarkoitetuilla vaatteilla. :) On se niin paljon kivempaa näin.

Nyt on kyllä hyvä mieli. Vielä kun saisi nuo syömiset kuriin ja järjestykseen, niin alkaisi painokin pudota. Sitä saisi muutama kilo tippua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti