keskiviikko 6. toukokuuta 2015

6km juoksulenkki

Lähdin tänään iltalenkille ajatuksena lähteä vain kävelemään suht rauhalliseen tahtiin. Toisin kuitenkin kävi, kun puolen kilometrin jälkeen päätinkin, että juoksen pitkän lenkin - ainakin 5km. Mulla on nyt alkukesästä reissukaverina töissä sellainen tyyppi, joka juoksentelee joka toinen päivä ja se uhkaili, että lähdettäisiin yhdessä juoksemaan, kun reissuun mennään. Ajattelin sitten, että pitää testata, paljonko mie edes jaksan juosta ja kuinka kovaa. Se nimittäin taitaa tehdä vähän pitempää lenkkiä kuin mie ja pikkasen reippaampaan tahtiin - onhan se harrastanutkin pitempään.

Lähdin sitten hölköttelemään yliopiston takaa olevasta metsästä. Aluksi tuntui polvissa aika pahalta eilisten kyykkäilyjen takia, mutta se meni sitten ohi. Parin kilsan jälkeen tajusin, että vaatetta on päällä ihan liikaa ja aioin luovuttaa, mutta onneksi en sitten kumminkaan. :) Koko lenkin pituudeksi tuli 7,82km ja juoksukilometrejä kertyi 6,5km. Ehkä mie sen kympin pystyn tänä vuonna juoksemaan!

Vähän tuntui jaloissa, mutta ei pahasti. Nopeus oli oikeastaan koko lenkin ajan noin 8min 30s per kilometri. Tämänhetkiselle minulle siis ihan hyvä. :) Huomenna sitten taas venyttelyä tai lihaskuntoa kävelylenkkien lisäksi, niin ei selkä tai koivet suutahda.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti