perjantai 8. toukokuuta 2015

Onnellisuutta

Nautin niin kovasti tästä keväästä! Aurinkoisista aamuista, lämpimistä illoista, kosteista sumuisista aamuista, kun on helppo hengittää, viileästä tuulesta ja siitä, kun alkaa vihertää. Puut alkaa pikku hiljaa tehdä lehtiä, nurmikko vihertää ja muutamia kasvejakin pukkaa jo maasta esiin. Kyllä se kesä sieltä taitaa tulla!

Eilen käytiin Tessun kanssa kävelemässä pari tuntia ihan rauhalliseen tahtiin ja nautittiin tämän kevään tähän asti lämpimimmästä päivästä. Fleece ja toppi oli liikaa, tuli ihan hiki ne päällä. Pikkupojat pyöräili, rullaili (vai cruisaili?) ja potkulautaili pelkät t-paidat päällä ja ihmisiä oli liikkeellä ihan hirveästi - ei kyllä mikään ihme.

Tänään oli harmaampi päivä ja päivällä satoi vettäkin, mutta nyt illasta oli ihan tyyni ilma. Aivan mielettömän hieno ja hyvä juoksukeli siis - juokseminen on minusta parasta vähän märällä tai kostealla ilmalla. 7km hujahti nopeasti ja tuntui, että olisin voinut juosta vaikka saman verran lisää. Onko parempaa tunnetta oikeasti olemassakaan?

Nyt tuntuu siltä, että elämä sujuu hyvin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti