sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän viettoa ja parveke


Vietin äitienpäivää Oikaraisella, ensin kävin kotona ja sitten sieltä kävin mutkan mummolassa, jossa näin paria tätiä ja serkun lapsia. Mummolasta kävin myös siellä päin metsässä lenkillä koiran kanssa. Oli todella upea ilma, lämmintä 12 astetta ja ihan kirkas päivä. Tällaista päivää ei muualla haluaisi viettääkään.
Kun toissa päivänä kirjoittelin niitä parvekesuunnitelmia, niin eilen otin sitten asiakseni lähteä hankkimaan niitä juttuja, mitä ajattelin tarvitsevani. Oli jotenkin paljon helpompi lähteä toteuttamaan suunnitelmia, kun ne oli selkeinä mielessä tuon blogipostauksen kirjoittamisen jälkeen. Nyt meillä onkin sitten jo hyvät lähtökohdat viihtyisään parvekkeeseen, kun kävin eilen hakemassa meille parvekekalusteet ja parvekemattoa! :) Tässä nyt kuvat parvekkeesta tällä hetkellä:
Tuo resu nojatuoli on tarkoitus viedä pois - edelleenkin. Tuolle seinälle en ehkä muuta enää laitakaan, jos en sitten jotain kukkaa roikkumaan tuosta tangosta. Hyllyn päälle voi kuvitella sitten tomaatit tuohon saaviin, jonka löysin vanhalta talolta (todella antiikkista) ja muita kasveja. :) Eiköhän me tällä parvekkeella nyt kesä viihdytä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti