sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappu

Nyt olisi vaput juhlittu ja palattu onnellisesti tavalliseen arkeen ilman älytöntä herkkujen mättämistä. :D Äiti vietti 50-vuotisjuhliaan vappuaattona, tarjolla oli vaikka minkälaista herkkua ja tulihan niitä sitten syötyäkin... Kinuskikuorrutteista kakkua, jossa oli täytteenä hilloja (=hilla), kinderpiirakkaa, munkkeja ja kinkkupiirakkaa. Oli kyllä hyvä vappujuhlinnan aloitus. Seuraavat juhlat onkin sitten kesäkuussa serkun ylioppilasjuhlat ja sen jälkeen siskon rippijuhlat.



Itse vappupäivää juhlistettiin Henkan kanssa käymällä syömässä Comicossa. Tarkoitus oli ensin mennä turkkilaiseen ravintola Puolikuuhun, mutta siinä paikassa ei kyllä ollut kellään hajua ravintola pyörittämisestä vähän kiireisempänä päivänä. Varasin sinne pöydänkin etukäteen ja työntekijä kehui puhelimessa, että "hyvin mahtuu, on tilaa". Loppujen lopuksi kun käväistiin siinä pyörähtämässä, niin ne ei olleet pitäneet varauksista mitään kirjaa eivätkä varsinkaan huolehtineet, että kaikille pöydän varanneille olisi todella ollut tyhjä pöytä.

Comicossa oli taas yhtä mukava käydä syömässä kuin ennenkin. Tällä kertaa tilasin kanaa bourbon-kastikkeessa, kylkiäisinä oli lämpimiä kasviksia ja bataatti-ranskiksia. Bataattiranskikset oli ihan järjettömän hyviä! Oli sitä paitsi sopivan kevyttä syötävää edellispäivän mässäilyn jälkeen, vaikka annos olikin iso. Ei tosiaan olisi mikään nautapihvi uponnut... :)

Ilta kului mukavasti kuvia muokatessa ja jääkiekkoa katsellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti